Onderhoudstips voor uw trap
in natuurlijk blauw staal

Het onderhouden en reinigen van uw natuurlijk blauw stalen trap is heel eenvoudig! U wrijft de trap af met een droge doek en klaar. Het is dus een zeer onderhoudsvriendelijke trap! Vermijd contact met kuisproducten, want dit kan het natuurlijke materiaal aantasten. Een paar druppeltjes zuiver water of natte schoenen kan uiteraard geen kwaad.

Wat u nog moet weten over een natuurlijk blauw stalen trap?

Natuurlijk blauw staal mag je nooit vernissen. Vernis op staal heeft als nadeel dat dit na verloop van tijd vergeelt en mogelijks begint te scheuren. Bovendien neem je zo de natuurlijke uitstraling van de trap weg.
Wij bezorgen uw natuurlijk blauw stalen trap een onderhoudsfilm die het natuurlijk authentieke karakter van het staal accentueert en een mooier uitzicht bezorgt.

Een stalen trap van Ybis, een meerwaarde in uw huis

Ybis is exclusief gespecialiseerd in trappen uit natuurlijk blauw staal en is bovendien één van de weinige bedrijven met ervaring en kennis met dit natuurproduct. Trappen in blauw staal zijn zowel tijdloos als trendy, maar altijd oogstrelend mooi. Ze stralen pure authenticiteit uit en hebben een natuurlijke look. Het natuurlijke uitzicht van het staal combineert bijvoorbeeld ook perfect met glas. Een trap in blauw staal is gegarandeerd een meerwaarde voor uw huis.

Bekijk onze stalen trappen

Reken op Ybis voor een elegante constructie, professionele montage en perfecte afwerking van uw stalen trap.

Maak een afspraak