Enkele getuigenissen van klanten“Vakman. Punctueel, gedreven en bedachtzaam. Van het eerste verkennend gesprek, over het ontwerp, via wat tussentijdse wijzigingen tot de plaatsing en de facturatie: top! De beste ervaring in heel ons bouwtraject. Met voorsprong.
Indien U overweegt om voor een stalen trap te gaan : zeker eens vrijblijvend afspreken met Steven, en ga enkele van zijn realisaties bezoeken. Spreek met de bewoners.”

Brecht Belmans

“Bij het plaatsen van twee nieuwe trappen in mijn kantoor werd beroep gedaan op de firma Ybis. Het betreft een éénmanszaak met een zeer correcte opvolging van het project en een zaakvoerder die met zeer veel finesse en nauwkeurigheid de plaatsing zelf uitvoert. Afspraken worden juist uitgevoerd zonder veel papieren rompslomp en afgesproken timingen worden gehaald. Het betreft nog één van de vakmannen met beroepseer in zijn sector. Wij hebben met grote tevredenheid werken door hem laten uitvoeren en wensen hem alle succes.”

Guy Van Den Bogaert

“Wat steven met zijn firma Ybis bij ons heeft gerealiseerd is een werkelijk top! Hij denk veel verder na dan andere leveranciers, hij kent zijn product door en door, hij levert perfect werk af en hij let op elk kleinste detail! Wat bij ons de doorslag gaf was de professionele 3D tekening van de trap die ons een realistisch beeld gaf van de nieuwe situatie. Iedereen die onze nieuwe trap ziet is er vol lof over! Wij zijn zeer blij dat we hebben gekozen voor Ybis als partner voor onze trap. Een aanrader voor iedereen die een trap wil plaatsen in blauw staal.”

Wim Sprangers

“1 woord Steven
'RESPECT'
Zoals je deze trap hebt geïnstalleerd is ongezien. Als elektrisch installateur in de villabouw zie ik heel veel en ik kan zonder blozen zeggen dat jij top bent.
Dank je wel Steven.”

Dennis Van Heghe

“Van bij het eerste contact tot de finale oplevering van de trap was Steven een professionele betrouwbare partner. Hij kwam altijd alle afspraken na en deed wanneer dit nodig was zelf een extra inspanning om nog sneller dan de vooropgestelde timing te werken.
Plaatsing van de trap gebeurde zeer minutieus en met oog voor detail. absolute aanrader!”

Bert Clemminck

“Bedankt voor de installatie van onze trappen, beste Steven. Het is echt een meesterwerk. Jij hoeft geen reclame te maken, daar zijn wij zeker van!”

Jurgen Van Zaelen

“Perfect afgewerkte stalen trap voor ons project geleverd door Ybis. Maakt ruim tijd voor het maken van het juiste ontwerp en levert zeer professioneel werk af.
Heeft zich perfect aan de afgesproken timing gehouden.”

François Van de Velde

“Van bij het begin tot het einde een goede samenwerking gehad. Duidelijke en volledige uitleg, duidelijke prijsafspraak en levertermijn die gerespecteerd werden, etc...
De plaatsing werd uiterst precies uitgevoerd om een perfect resultaat te garanderen, wat ook gelukt is.
Wij zijn heel tevreden en raden ybis aan iedereen aan!”

Dimitri Van Horenbeeck

“Een echte vakman! Erg tevreden over aanpak; ontwerp, uitvoering, levertermijn! Nog veel succes verder Steven!”

Tomas Lootens

“De uitdaging aan gegaan om een volledig stalen trap te nemen in onze verbouwing. Communicatie ging vlot en planning was volgens afspraak. Het resultaat mag er zijn. Iedereen die hem gezien heeft vind het knap!”

Jurgen Lis

“Mijn ervaring met Ybis is top. Steven geeft persoonlijke begeleiding en tips bij de keuze voor de glazen borstwering en de stalen handgreep. Je merkt zijn passie voor het vak wanneer je je project met hem overloopt. Ook de uitvoering is van uitmuntende kwaliteit. Bedankt om ons huis dat tikkeltje extra te geven!”

Kirsten Vanhoomissen

“Steeds duidelijke communicatie! Topwerk geleverd! Geen verrassingen bij de facturatie ! Zouden zo opnieuw voor ybis kiezen!”

Aaron Waterplas

“Zeer fijne samenwerking bij het proces vooraf: correcte communicatie, planning is top en het resultaat is super!”

Véronique Van Maroey

“Prachtige tap, goede communicatie, professioneel uitgevoerd = ZEER tevreden klant!”

Laura Janquart

“Goede afspraken, prima contact, werkt heel netjes en nauwkeurig. Denkt mee na over het ontwerp. Heel tevreden met het resultaat!”

Lien Plaskie

“Absoluut top! Maatwerk ... design... perfecte afwerking!”

Marcel Poels

“Perfect afgewerkte stalen trap geplaatst. Volledig volgens wens en afgewerkt volgens de afgesproken timing.
Een aanrader!”

Fria Vanvis